tiistaina, tammikuuta 03, 2006

Nuuskaläpimurto Afrikassa

Snusfestin ulkomaantoimikunta on tehnyt nuuskamatkailussa merkittävän läpimurron. Waterfrontin ostoskeskuksesta, Kapkaupungin turistialueelta on löytynyt nuuskakauppa. Kyseinen liike myy huokeaan hintaan Generalin ja Catchin lakritsi minipusseja. SF delegaatio on erittäin tyytyväinen erityisesti nuuskan korkeaan laatuun. Kyseessä ei siis ole mikään jokapäiväinen Ettan vaan nuuska, joka SF:n ankarassa arvostelussa on saanut ns. laatunuuskan arvon. Hinta on R12 (n. 1,75 Euroa) pakkaukselta, mikä ottaen huomioon pitkän kuljetuksen ja kysynnän arvattavan vähäisyyden, ei ole juuri mitään nuuskalomalaiselle.

Ainoa ongelma asian suhteen saattaa olla, että delegaatio osti vähäiset varastot tyhjiksi. – Toivon, että tämä kannustaa kyseistä kauppaa täyttämään varastonsa pikaisesti, kun kysyntää kerran kuitenkin on, kertoi SF ulkomaantoimikunnan edustaja, joka jatkoi kehumalla tuotteen näkyvyyttä kaupan paraatipaikalla.

– Työmme kannalta on todella kannustavaa nähdä tämän kaltaista yritteliäisyyttä näinkin kaukana nuuskan syntysijoilta, hykerteli edustusto lausuntonsa lopuksi.