perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Nuuskakesä on kuuma!

Kuuma nuuskakesä on aluillaan ja Snusfestilla on tapansa mukaan muutama yllätyskortti hihassa. Jo aikaisemmin mainitun tilausrunon lisäksi tulevien auringon kärventämien kuukausien aikana sivuillemme on tulossa myös ainakin Snusfestin kevyt kesäkysely, jossa tutkaillaan ja vertaillaan nuuskamäen miesten nuuskatottumuksia ja sen lisäksi Snusfestin Taide, Design ja Imago- toimikunta (SFTDITK) on parhaillaan viimeistelemässä seuralle uutta logoa. Sitä ollaan parhaillaan valitsemassa muutamista jäljellä olevista vaihtoehdoista ja se uudistaa sivujemme ns. ”lookkia” ns. "karvan verran".

Snusfestin kesäkauden avauspamaus-tilaisuus on myös tulossa, mutta logistisista syistä sen lopullisen päivämäärän varmistaminen lienee tapahtuvan varsin viime tipassa.

Huikean vastaanoton saanut Nuuska Matkalla kilpailu jatkuu, joten jos nuuska on lähdössä esim. sinun kesälomallesi mukaan, toivottavasti sen tekee myös kamera. Kilpailuun osallistuvat otokset saa lähettää edelleen vanhaan, tuttuun ja turvalliseen nuuskapostiin osoitteeseen
snusfest@gmail.com. Sama osoite palvelee myös muihin nuuskahuoliisi; ehkä vajarit ainoana poikkeuksena. Henkistä tukea pyrimme tietty tuohonkin vaivaan tarjoamaan.

Iloista nuuskakesää kaikille. Tästä on hyvä jatkaa!

Snusfest.










Valtava kysymysmerkki: Miltä näyttää Snusfestin uusi logo? Snusfestin uusi logo esitellään tulevien kuukausien aikanä tällä sivustolla.

Tunnisteet: , , , , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Perus Ettanin irtonuuskaa lähti mukaan Tanzanian reissulle. Maassa tuli viihdyttyä 4 viikkoa ja kuviakin oli tarkoitus ottaa mutta paikallinen pitkäkynsi nappasi kameran mukaansa rannalla,joten kuvat jäivät ottamatta. Onneksi varas ei iskenyt silmiään ettanin kiekkoon.

1:53 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Yhdellä kiekollako meinasit 4viikkoa pärjätä?

10:28 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home