torstaina, kesäkuuta 01, 2006

Nuuska matkalla -kilpailu käynnistyy

Snusfest on ottanut asiakseen hemmotella ystäviään virkistävällä kilpailulla, Nuuska matkalla -valokuvauskilpailulla. Kilpailun ajatuksena on ottaa ja lähettää Snusfestin hallitukselle sähköpostitse kuvia nuuskapurkista maailman eri kolkissa. Mitä eksoottisemmasta ympäristöstä ikuistus tulee, sitä todennäköisempää Nuuska matkalla -valokuvauskilpailun voitaminen on. Kilpailun voittajan Snusfestin hallitus tulee palkitsemaan ruhtinaallisesti purkillisella Catchin licorice-nuuskaa, joka on Snusfestin ensimmäisen ranking-listan kärkilajike. Tämän lisäksi arvomme kaikkien osallistuneiden kesken purkin General white portionia, Ford Fiesta 1.6 -henkilöauton, Ettan-lippiksen, sekä roskiskannen. Eli ei muuta kuin salamat välkkymään ja kuvia tännepäin!!!

Kilpailun ohjeet:

1. Ikuista nuuskapurkki kännykkäkameralla tai digikameralla Tallinnassa, Playa del Inglesissä, Montevideossa tai muussa eksoottisessa kohteessa niin, että ympäristön merkeistä on kiistatta tulkittavissa missä nuuskapurkki poseeraa. Epäselvät tapaukset tulkitaan kuvatuiksi Keuruulla.

2. Lähetä kuva kilpailuun osallistuvan tärkeimmillä yhteystiedoilla varustettuna Snusfestin sähköpostiin. snusfest@gmail.com

Kilpailun juridiikka:

Snusfest pidättää itsellään kaikki oikeudet kaikkeen. Kilpailusta, sen tuloksista, kestosta, palkinnoista, palkintojen mahdollisesta peruuntumisesta, oikeudenmukaisuudesta, kuvien käytöstä, kuvateksteistä, kilpailun onnistuneisuudesta tai viihdyttävydestä ei voi valittaa. Kilpailun voittaja on velvollinen vastaanottamaan palkintonsa.
Terveisin: Snusfestin hallitus